Om Flekkerøy VVS

Vi ble etablert i 1996, og med solid fagkunnskap og serviceinnstilte ansatte har vi etablert oss som en trygg leverandør av rørleggertjenester og produkter.

Våre kontor- og lagerlokaler finner du i den gamle brannstasjonen på Flekkerøy, helt sør i Kristiansand kommune. Vi utfører arbeid for kunder over hele Sørlandet, med hovedtyngde på Kristiansandsregionen. Våre kunder søker tjenester til privat- og bedriftsmarkedet.

I løpet av et kalenderår er vi innom både hytter, hus og næringsbygg. For oss er ingen jobb for stor og vi tar også gjerne på oss mindre jobber som å innstallere nytt blandebatteri eller bryggedusj.

Selskapet har i dag seks ansatte og eies av Robert Pedersen, Svein Pedersen, Helge Olsen og Per Helge Norheim.

Tre av våre ansatte er rørleggermestere og vi har lang og allsidig erfaring innen alle fag- og produktområder beskrevet på denne hjemmesiden. Enten du skal bygge ny bolig eller står som entreprenør for et større leilighetsbygg kan vi levere tjenestene du trenger for å komplettere bygget.

Vi tar på oss alt av oppdrag innen varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk (VVS) og våre medarbeidere har høy kompetanse enten det er snakk om baderomsløsninger, oppvarming eller fritidsprodukter som basseng og boblebad.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere leverer vi totalpakker på modernisering av bad.

I tillegg til delleveranser tar vi også på oss større oppdrag og kan sammen med våre samarbeidspartnere stå som totalleverandør for ulike privat- og næringsbygg.

Ønsker du å vite mer  er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Rørleggermester